Serveis lumínics complets

A Lumen’s oferim un servei 360, adaptant-nos sempre a les necessitats del client. Oferir aquest tipus de serveis integrals ens permet desenvolupar projectes d’il·luminació a diferents nivells.

Projectes lumínics

Realitzem assessorament i planificació per a projectes d’il·luminació. Treballem amb tota mena de projectes a qualsevol nivell: des d’ajudar-te a decidir quin llum és la millor per al teu menjador fins a propostes completes d’il·luminació integral del teu espai, tant d’una estada concreta com de tot un complex.

A més, disposem de la possibilitat de dissenyar i produir Làmpades Custom. Creem làmpades personalitzades i exclusives per als nostres clients, aconseguint realitzar tot tipus de dissenys únics i limitats. Un servei més que Lumen’s ofereix als seus clients per a satisfer qualsevol desig o necessitat.

Venda i distribució

A la nostra botiga-showroom disposem d’una àmplia varietat de les millors marques d’il·luminació tècnica i decorativa del mercat, la qual cosa ens permet tenir un ampli catàleg on seleccionar els dissenys que millor s’ajustin a les demandes del clien

Instal·lació

Després de la realització del projecte, també proporcionem tot el muntatge i instal·lació necessaris de la mà d’un equip professional i capacitat per a garantir que el projecte es desenvolupa perfectament.

Control domòtic

Millorem l’experiència dels nostres clients afegint el control intel·ligent de la il·luminació en tots els sistemes de la casa com HVAC, persianes i tot allò que es pugui controlar digitalment.

Per als projectes d’instal·lació de domòtica treballem amb PLH, una de les principals empreses del sector que ens ajuda a complementar la instal·lació i el control de la il·luminació dels nostres projectes.

A més, treballem amb dues grans empreses dins del control domòtic: Lutron, líders en la indústria del control lumínic de la qual som distribuïdor oficial i Helvar, els qui també ens proveeixen de productes i solucions de control de la il·luminació.